Personal care, natural health & quality​Daily nutritional supplements & pure skincare products

Kjære klient,

Velkommen til nettbutikken min hvor du finner en rekke fantastiske produkter fra B:hip Europe og Mol&B Copenhagen. Nettbutikken gir deg produkter med gode ernæringskilder, som inneholder proteiner, mettede og essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler. Dette kan hjelpe deg å sørge for at kroppen din får alle de beste næringsstoffene den trenger hele dagen, hver dag.

I butikken kan du kjøpe en av de deiligste proteinshakene på markedet, sammen med den smakfulle proteinbaren med sjokoladesmak. For mer energi kan du få INDIGO, som revolusjonerer energidrikker laget av naturlige ingredienser som frukt, urter og spirulina og uten tilsatt sukker. Alle b:hip-produktene er et «må prøve», og laget av de aller beste og mest høykvalitets ingredienser.

Du kan også finne vår kosmetikklinje, fokusert på Mol&B hudpleie, som ble nominert til skjønnhetsprisene i Danmark. Det er en eksklusiv kosmetikklinje som ikke inneholder parabener eller allergener. Det er produkter som er ekstremt effektive – uten at det går på bekostning av miljøet eller helsen til huden din.

Med produktene får du en helt naturlig vei mot optimal generell helse, forbedrede energinivåer og en økt følelse av velvære.

Resultatene av produktene taler for seg selv!